Sunday, April 21, 2013

İnteraktif Kariyer Zirvesi


İnteraktif Kariyer Zirvesi, üniversiteli gençlerin eğitim ve kariyer sorunlarına çözüm vaat eden bir etkinliktir.Etkinliğin amacı, üniversiteli gençlerin yetkinliklerinin farkına varmasını sağlamak, onları kariyer maceralarına en iyi şekilde yönlendirmek ve istediği sektörlerde en iyi firmalarla staj yapma imkanı sağlamaktır. İKAZ 2013, bu yıl ilk defa düzenlecek olup her sene devam etmesi hedeflenmektedir.http://www.ikaz2013.com/ikaz-2013-nedir/

Friday, April 12, 2013

Etohum Istanbul Kampı- 27 Nisan Cumartesi


27 Nisan Cumartesi günü Özyeğin Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz Etohum İstanbul Kampımızda Türkiye’nin önde gelen eticaret şirketi ve yatırım fonlarının yöneticilerini konuk edeceğiz. 8 konuşmacının konuk olacağı kampımız sabah 9:30′da başlayacak 17:30′a kadar sürecek.

Lidyana’nın kurucusu Hakan Baş’ın tecrübeleri ve sektöre bakış açısıyla başlayacağımız günün programında, Misspera’nın Genel Müdürü Ali Şahin, Hepsiburada.com’un genel müdürü İlker Baydar eticaret sektörünün Türkiye’deki mevcut durumunu analiz ettikleri gibi şirketlerinin bulundukları pozisyonları bizimle paylaşacaklar. Tasit.com’un kurucusu Birol Kabakoğlu, Sigortam.net Genel Müdürü Serdar Dinçaslan günün diğer konuşmacıları olacaklar.

Yatırımcı şirketlerden Hummingbird Türkiye yöneticisi Fırat İleri ve Tahincioğlu Holding yatırımları konusunda Bora Yılmaz girişimcilere ipuçlarını ve kendi bakış açılarını anlatıyor olacaklar. 

Etkinliğe katılmak için lütfen kayıt olunuz

Etohum'u takip etmek için

3. Çalışan Bağlılığı Zirvesi / 25 Nisan 2013, Istanbul Marriott Hotel Asia


3. Çalışan Bağlılığı Zirvesi / 25 Nisan 2013, Istanbul Marriott Hotel Asia

http://www.mm304.com/msgmarketeruser/move.asp?ascd=1161815&wqty=1567517


Hay Group Insight'tan PepsiCo Türkiye'ye, Defacto'dan Pfizer'e, Avea'dan Çelebi Holding'e, 12 farklı firmanın yöneticisi, HRdergi tarafından 25 Nisan tarihinde düzenlenecek olan "3. Çalışan Bağlılığı Zirvesi"nde ezber bozan yaklaşımları, önerilerini ve deneyimlerini paylaşıyor.

"Stratejik yönetimin bir parçası olarak çalışan bağlılığı", "Bir çalışan bağlılığı faktörü olarak işveren markası", "Çalışan bağlılığı uygulamaları ne kadar gerçeği yansıtıyor?" gibi konu başlıklarının ele alınacağı zirvede, ayrıca Türkiye ve dünyadan araştırma sonuçlarıyla kuşak farklılığının etkisini irdeleyeceğiz.Tahmin ettiklerimiz ne kadar doğru göreceğiz.

Türkiye'nin yenilikçi İnsan Kaynakları profesyonelleri, bir kez daha sadece çalışan bağlılığına özel düzenlenen bu etkinlik için bir araya geliyor, en güncel gelişmeleri danışmanlardan dinleme, birbiriyle fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalıyor.

Zirveye kayıt için Sinem Hancı ile, stand ile yer almak için Rabia Sönmez ile iletişime geçebilirsiniz.
0216.360.0.111 / www.hrdergi.com / sinem@hrdergi.com / rabia@hrdergi.com