Friday, November 22, 2013

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı 18 Aralık 2013

Mobil cihaz kullanımının artması, online alışveriş ve Türkiye'deki kredi kartı penetrasyonunun dünya çapında dikkat çekmesi, ödeme sistemleri konusunda ülkemizde önemli gelişmelerin yaşanmasına sebep oluyor. Bunun yanı sıra bankaların ve çeşitli finansal servislerin de ödeme sistemleri alanında önemli yatırımları ve girişimleri var. İnternet girişimlerinin mobili operasyonlarının bir parçası haline getirmeleri de yine ödeme sistemleri alanında inovatif işlerin hayatımıza girmesine imkan sağlıyor.

Dünya çapında birçok önemli yatırım haberinin de konusu olan ödeme sistemlerine yönelik servislerin geleceğini, mevcut durumunu ve potansiyelini başarılı örneklerle birlikte Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı'nda masaya yatıracağız.

18 Aralık 2013 Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı 500 kişiyi ağırlayacak ve tüm gün bu dikkat edilmesi gereken pazarın değerli konuşmacılarını tek sahnede katılımcıları ile buluşturacak.
Konferansımız kısa süre önce Webrazzi üzerinden duyuruldu ve biletler satışa çıktı. Önümüzdeki günlerde de konferans programı ve konuşmacıları ile ilgili güncellemeleri yapacağız.

Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten alabilir ve kaydınızı hemen online olarak yaptırabilirsiniz:
http://www.webrazzi.com/2013/11/22/webrazzi-odeme-sistemleri-konferansi-2013/

--
Webrazzi iletişim bilgileri:

Bağdat Caddesi, Öncü Sokak, Büyükhanlı Sitesi
B1 Blok Kat:5 D:16 Suadiye, İstanbul
Telefon: 0 (216) 3385603

No comments: