Sunday, May 25, 2014

Yazılım Test Süreci ve Yönetimi- İş Analiz Süreci ve Yönetimi- Konfigürasyon Yönetimi Eğitimleri- Haziran Takvimi- Ankara

9-10 Haziran 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz Yazılım Test Süreci ve Yönetimi eğitimimiz, şirketinizin/kurumunuzun bünyesinde görev yapan teknik personelin Yazılım Test Süreçleri, Erken Gözden Geçirme, Süreç Yönetimi vb. konularda yetkinliğini arttırmaya yönelik bir eğitim olarak planlanmıştır.

11-12-13 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz İş Analiz (Gereksinim) Süreci ve Yönetimieğitimi; şirketinizin/kurumunuzun bünyesinde görev yapan idari ve teknik personelin, yazılım geliştirme yaşam döngüsünde insana bağlı olan en önemli nokta olan Gereksinimlerin Analiz Edilmesi, Tespiti, Uygulanması vb. süreçlerin yönetilebilmesini sağlamaya yönelik bir eğitim olarak planlanmıştır.

12-13 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Yazılım &Donanım Konfigürasyon Yönetimieğitimi; Konfigürasyon yönetimi geliştirilen bir sistem ürününün yönetimi için standart ve prosedürlerin geliştirilmesi ve uygulanmasıdır. Geliştirilen sistemler yönetilmelidir çünkü; sistemler geliştirildikçe, yazılımın birçok versiyonu yaratılır. Bu versiyonlar, değişim için önerileri gerçekleştirir, hataları düzeltir ve farklı donanım ve işletim sistemleri için adaptasyonları sağlarlar. Aynı anda kullanımda ve geliştirilme aşamasında bir çok versiyon bulunabilir. Gerçekleştirilen değişikliklerin ve bu değişikliklerin yazılım içerisinde nasıl kapsandığının kayıtları tutulmalıdır. Bu eğitim kapsamında katılımcılara konfigürasyon yönetimi ile ilgili adımlar ve ilgili uygulamalar anlatılır.
calistay@btgrubu.com, +90 312 266 06 06

No comments: