Friday, February 14, 2014

Webrazzi: E-Ticaret'14- 19 Şubat 2014

"19 Şubat 2014, Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta düzenleyeceğimiz Webrazzi: E-Ticaret'14 Konferansı'na artık sadece günler kaldı ve son konuşmacılarımızdan da aldığımız onayların ardından programımız finalize oldu.
"E-Ticaret’in yeni gözde alanı: Gıda ve hızlı tüketim ürünleri" oturumu ve yeni konuşmacılarımız
Final programımıza eklenen “E-Ticaret’in yeni gözde alanı: Gıda ve hızlı tüketim ürünleri” başlıklı oturuma katılarak konferansımızda konuşmacı olacak yeni isimler Tazemasa.com Kurucu ve CEO’su Fahir Özcan, Onlinemarket.com.tr Kurucu Ortağı ve CEO’su Murat Demirhan ve Memlekettengelsin.com Yönetici Ortağı ve CEO’su Yasin Darbaz.

Konferansın final programı yayınlandı
E-Ticaret pazarının tüm oyuncuları için çok değerli olacağına inandığımız birbirinden önemli konuşmacıları ve oturumları sizler için yoğun bir çalışma sonucunda biraraya getirdik. Hem sektörü yakından tanımak isteyen hem de hali hazırda e-ticaret pazarında yer alan ya da hizmet veren şirketler için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Webrazzi: E-Ticaret'14 Konferansı'nın programına bu linkten ulaşabilirsiniz.
Erken kayıt indirimi için son gün bugün!
Eğer henüz kaydınızı gerçekleştirmediyseniz bugün erken kayıt indiriminin son günü olduğunu hatırlatalım. Online olarak bilet almak için bu linki kullanabilir, havale ile bilet almak için bizimle etkinlik@webrazzi.com ya da (216) 3385603 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Merve Şimşek, Webrazzi"

No comments: