Tuesday, March 4, 2014

Yazılım Test Süreci Yönetimi Eğitimi & İş Analiz Süreci ve Yönetimi Eğitimi- Ankara

24-25 Mart 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz Yazılım Test Süreci Yönetimi eğitimimiz, şirketinizin/kurumunuzun bünyesinde görev yapan teknik personelin Yazılım Test Süreçleri, Erken Gözden Geçirme, Süreç Yönetimi vb. konularda yetkinliğini arttırmaya yönelik bir eğitim olarak planlanmıştır.

24-25-26 Mart 2014 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz İş Analizi Süreci ve Yönetimi eğitimi; şirketinizin/kurumunuzun bünyesinde görev yapan idari ve teknik personelin, yazılım geliştirme yaşam döngüsünde insana bağlı olan en önemli nokta olan Gereksinimlerin Analiz Edilmesi, Tespiti, Uygulanması vb. süreçlerin yönetilebilmesini sağlamaya yönelik bir eğitim olarak planlanmıştır.


28-29-30 Mart 2014 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz İş Analizi Süreci ve Yönetimi eğitimi; şirketinizin/kurumunuzun bünyesinde görev yapan idari ve teknik personelin, yazılım geliştirme yaşam döngüsünde insana bağlı olan en önemli nokta olan Gereksinimlerin Analiz Edilmesi, Tespiti, Uygulanması vb. süreçlerin yönetilebilmesini sağlamaya yönelik bir eğitim olarak planlanmıştır.

Ayrıntılı bilgi için: calistay@btgrubu.com ve 0 312 266 06 06 

No comments: